Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

CMO klubtur til Girona, Spanien

1. september 2018 - 8. september 2018

6500kr.

CMOgirona1Fra 1. september til 8. september tager klubben til Girona i Spanien. Området er kendt blandt cyklister over hele Europa og er hjemby for mange professionelle cykleryttere.

Vi har allieret os med den lokale arrangør af Girona Gran Fondo ( BikeBreaks) og et dejligt hotel midt i byen ( Hotel Double Tree by Hilton ). Området byder både på bjerge, bakker og flade strækninger, så der er mulighed for ture i alle sværhedsgrader.

Tæt på Girona ligger bjergene, hvor man kan udfordre sig selv, og finde stigninger der byder på både mange procenter og mange højdemeter. Hvis man skal sammenligne fra tidligere klubture kan man nævne udfordringer der matcher Mont Ventoux, men man kan også lægge ruter der ikke er helt så udfordrene. CMO er i tæt kontakt med BikeBreaks, og de er behjælpelige med at lægge ruter ud med forskellige sværhedsgrader.

Fra Girona er der under 50 km til Figueras, hvor man kan besøge det berømte Dali-museum, eller man kan tage toget til Barcelona der ligger omkring 100 km fra Girona. Costa Brava kysten er også inden for rækkevidde – kun ca. 40 km meget flade cykelkilometer på en nedlagt jernbane fører ud til Middelhavet.

Vi flyver fra Billund – cyklerne transporteres med lastbil til hotellet, og hjem, igen. I bilen er der plads til 50 cykler, så tilmelding sker efter først – til – mølle – princippet. Prisen for turen er kr. 6.500,- der dækker flybillet, transport til- og fra lufthavn, cykeltranspor og hotel med halvpension i fire dage. De sidste dage er der mogenmad.

Der er åben for tilmelding fra 1. december – tilmelding sker på DEN HER formular. Når du er tilmeldt skal du huske at indbetale kr. 2.000,- pr. person i depositum. Kontonummer står på tilmeldingsformularen.

 

Detaljer

Start:
1. september 2018
Slut:
8. september 2018
Pris:
6500kr.

Sted

girona
Girona,Spain+ Google Map