Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Tematur: Skovturen – v. Jan Bang Hansen

6. august 2017 @ 10:00 - 14:00

Fyn-rundt-2016-180-km-holdet

TEMATURE Søndag / Lørdag 2017

Søndag  23. april      Kl. 10.00     Gletscher 

  1. Michael Rasmussen

Lørdag    6.  maj       Kl. 13.00     Herregårds- og landskabstur

  1. Henning Jensen

 

Søndag  18.  juni      Kl. 10.00     Modkørsel

  1. Lars Hedeman

 

Søndag    6. august  Kl. 10.00     Skovvturen

  1. Jan Bang Hansen

 

Søndag  27. august  Kl. 10.00     Motorvejsturen

  1. Johnny L. Pedersen

 

Nogle af søndagsturene har vi ophøjet til TEMAture. Dem vil I kunne se, når bestyrelsen har lagt dem ind i aktivitets- kalenderen på hjemmesiden. Bemærk vi gør forsøg med en enkelt lørdagstur 6/5.

Resten af søndagene vil vi opfordre medlemmerne til at møde frem ved klubhuset kl. 10 og aftale en tur med de andre fremmødte. Eller endnu bedre: at aftale turen på forhånd via klubbens hjemmeside eller via træningsforum på CMO-Facebook. Uden aftaler kan det ikke garanteres at der bliver både en hurtig og en langsom gruppe. Bemærk, at selv i den langsomme gruppe skal man kunne holde en hastighed på mindst 25 km/t over 50-80 km.

En TEMAtur er en nøje planlagt tur med kaptajner til både langsom og hurtig gruppe. Der vil oftest blive kørt 20-30 km ud i fælles flok og roligt tempo. Der er tale om en social cykeltur med mest til ben, men også lidt til hoved og øjne. Der bliver forfattet en mindre tekst som beskriver / forklarer temaet. Teksten og ruten bliver udsendt til alle senest en uge før turen. Det er ikke tanken at vi skal af cyklen for at gå rundt og se og høre om temaet. Det er planlagt sådan, at det kan opleves fra cyklen. Vi samles jo primært for at cykle sammen og det vil vi godt fastholde.

Dog vil vi godt fremhæve, at der som sagt er tale om en social dag, hvor vi ikke nødvendigvis behøver at køre med speederen i bund hele tiden, der kommer jo en hurtig dag om mandagen.

Vi forbeholder os ret til at flytte TEMATURE til en ledig dag i aktivitetskalenderen, hvis f.eks. vejret eller andet forhindrer gennemførelsen på den planlagte dag.

Turudvalget v.  Michael Rasmussen, Johnny L. Pedersen, Henning Jensen

og Lars Hedeman glæder sig til sæsonen sammen med Jer.

Detaljer

Dato:
6. august 2017
Tidspunkt:
10:00 - 14:00

Sted

CMO klubhus
Munkemose alle 8B
Odense C,5000Danmark
+ Google Map