Nordfyn Rundt

Nordfyn Rundt

 • PerJ
  PerJ

  Jeg havde egentlig tænkt at deltage i det fynske etapeløb, 2. etape er X-treme forårsklassikeren i Morud søndag d. 17. april – Da jeg er noget usikker på om jeg kan, vælger jeg, hvis jeg kan cykle og vejret er nogenlunde, at køre med klubben.
  Jeg har igennem klubben sendt anmodning om deltagelse i 3. etape som er Automester Nordfyn Rundt i Bogense d. 30. april – som nævnt også et af CMO’s klubløb.
  Jeg deltager på 72 km ruten – håber at der kommer mange CMO-ere.

  Jeg synes egentlig, at vi mangler en mulighed for at se hvormange og hvem der deltager i klubarrangementerne samt integration Facebook og hjemmesiden imellem.

  Lars Christoffersen
  Lars Christoffersen

  Hej Per.

  Ja, vi mangler integration til FB. Det er det medie langt de fleste benytter. Problemet er tid – de af os der sidder i bestyrelsen har ud over bestyrelsesarbejdet også lyst til at komme ud på cyklen, så nogle af de ting vi gerne ville have gjort på hjemmesiden bliver nedprioriteret.

  Vi har også af og til talt om at det ville være smart hvis man kunne se hvem der var tilmeldt til diverse arrangementer. Her er sangen den samme – hvis vi bare havde tid til at sætte os ind i hvordan man kunne gøre det, og derefter havde tid til,at gøre det, ja så var det så enkelt.

  Men hvis du selv har, eller kender een der kender til wordpress og har nogle gode ideer til nogle WordPress plugin’s der løser ovenstående så hører vi meget gerne fra dig eller et andet medlem der kan hjælpe.

  *****
  Med venlig hilsen
  Lars Christoffersen
  Kasserer

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.