Magic Sport Cup 2017

Forside NyhederMagic Sport Cup 2017
Carl-Nielsen-2016-slut-spurt

Magic Sport Cup 2017

Comments off

 

Så er det snart nu det er nu, hvor sommerraceren skal ud af vinterhulen.

Magic Sport Cup består af 4xlinieløb samt 1 holdløb fordelt over sommersæsonen.

I 2016 var vi 13 tilmeldte fra CMO og det var fedt at dyste med de andre fynske cykelklubber. Der er plads til alle og man tilmelder sig en gruppe efter årsformen (læs mere under ”Regler for Magic Sport Cup 2017” nederst). Der er stort fokus på sikkerheden under løbene og der bliver løbende evalueret.

Der har gennem årene jævnligt været problemer med tidstagningssystemet, men det skulle være ovre nu. Der er indkøbt et nyt tidstagningssystem og nye chips.

 

Prisen for at deltage er 385 kr. pr. cykelhjelm, hvor til der ydes et klubtilskud efter afsluttet cup på 150 kr., hvis man min. har deltaget i 3 af de 5 afdelinger.

Ved første løb får man af klubbens kontaktperson udleveret chip (værdi 425 kr.), samt et rygnummer (værdi 100 kr.). Man hæfter for chip og rygnummer hvis det ikke leveres retur efter endt cup.

Tilmeldingsfristen er senest søndag den 2. april og sker via tilmeldingsmodulet nederst.

Kontaktperson for CMO er Martin Laurits Nielsen, [email protected], der modtager rygnumre, chips og rundsender løbsresultater til evt. kommentar.

Løbsafvikling for 2017:

LøbsdatoArrangørLøbsform
25. aprilSCCLinieløb
16. majKCKLinieløb
13. juniLPdCLinieløb
15. augustGC og ALÉLinieløb
27. augustKædenHoldløb

 

Alle løbsdage er tirsdage med første start kl. 18.00 med undtagelse af sidste løb hos Kæden der afholdes på en søndag. Starttidspunkt for sidste løb/holdløbet bliver meldt ud senere.

Deltagende klubber i 2017 ud over CMO er:

Svendborg CC (SCC), Kerteminde CK (KCK), Le Pedaleur de Charme (LPdC), Gislev Cycling (GC), Team Alé (Alé), Kæden Nr. Lyndelse (Kæden),Team Taasinge, Nyborg CK, Faaborg Ski & Motionsklub, Morud Idrætsforening Cykling, Midtfyens CC

Tilmelding:

Tilmeld dig på DER HER LINK

Du kan læse mere om regler her: