Nyhedsbrev marts 2024

21-03-2024

CMO Nyhedsbrev fra bestyrelsen 19. marts 2024

 

Landevejssæsonen står lige for døren, og mange har allerede været ude i blæsten. Andre har været i gang hele vinteren på MTB eller gravelcykler. Og så er der vel nogle, som har puttet sig inden døre på hometrainer eller til spinning.

Den faste aftentræning mandag og onsdag starter med første dag på raceren onsdag d. 3. april kl. 17:30. Med lidt held er der suppe til aftercycling.

Men allerede tirsdag d. 2. april er der tøjprøvning i klubhuset kl. 17-19.

Kalender:

Ons. 27. marts: Deadline for tilmelding til Spar-D-Cup. Se under events. Ring til Søren Lund (61409929), hvis du har spørgsmål.

Tir. 2. april: Tøjprøvning i klubhuset 17-19. Her kan man bl.a. prøve Jersey modellerne til årets ”Mallorca Jersey”, som sælges med 400 kr. rabat. Resten af sommerkollektionen vil også være der.

Ons. 3. april: Første dag på raceren. Vi starter kl. 17:30 hele april måned og den første tur bliver lidt kortere, så vi kan komme tilbage til aftercycling i klubhuset. DOG er der endnu ikke tilmeldt nok kokke til at varme suppe. Kraftig opfordring til at hoppe på den tjans. Husk at tage lygter og evt. en skiftetrøje med, hvis du cykler med tilbage til klubhuset.

Søn. 14. april: Sidste frist for tilmelding til Grejsdalsløbet gennem klubben. Se opslag på Facebook ”træning”, hvor man tilmelder sig en af de 5 ruter. Opslaget findes også på CMO hjemmesiden. Har man ikke Facebook, så send en mail til Jan Rasmussen (jrasmussen313@gmail.com). Løbet er 100% betalt af klubben, og man skal stille op i klubtrøje. Hvis man tilmelder; men ikke kører løbet, skal man refundere startgebyret til mobile pay 94308 (skriv startgebyr).

Ons. 24. april: Aftercycling. Her har vi nu 2 tilmeldte grillere. Der mangler mindst 1 mere.

Som vi skrev i sidste nyhedsbrev, så er aftercycling helt afhængig af, at nogle melder sig til at stå for arrangementet de pågældende dage. Det sker på hjemmesiden under Events. Der er plads til 3-5 deltager. Kommer der ikke mindst 3, så aflyser vi. Lad os få fyldt de to ”eventer” i april op nu.

 

Hvordan tager vi imod nye medlemmer i år?

Vi har allerede 3-4 nye medlemmer, som skal ud at køre i grupperne for første gang. Det er meget vigtigt, at dagens ”kaptajn” sørger for, at nogen i gruppen hjælper de nye til rette med regler for kørsel. Det er også vigtigt, at man ikke kører nye folk agterud ….??.... jo, det er sket!

Vi starter fortrinsvis nye medlemmer i gruppe 3 og 4; men nogle rykker hurtigt videre.

Husk, at der skal udpeges en kaptajn for hver gruppe fra start, og at grupperne højst må være på 12 personer (mandage og onsdage).

 

 

 

Tilbud fra DGI

Vi betaler rigtig gerne for at få folk afsted på kaptajnskursus og/eller trænerkursus ved DGI. Hvis du er nysgerrig på dette, så kontakt Jens Bay-Kastrup (se kontaktinfo på hjemmesiden).

DGI tilbyder også rådgivning, hvis vi gerne vil gøre klubben mere attraktiv for f.eks. unge og/eller for kvindelige motionscyklister. Lad os bare indrømme, at vi i hvert fald er mange ældre mænd. Vi kunne godt tåle mere bredde. Derfor: Hvis nogen af jer har lyst til at sidde med i sådan et initiativ, så meld jer helt uforpligtende til Jens Bay-Kastrup (se kontaktinfo på hjemmesiden).

 

Klubtur til Mallorca i september:

Der kommer meget snart flere informationer ud til de tilmeldte. Turen er fyldt op mht. person- og cykeltransport; men ventelisten er tom efter et par afbud.

Jer der er tilmeldt: Husk tøjprøvning 2. april, hvis I vil købe en tur-jersey og er i tvivl om størrelsen. Det er serierne PRIME og PRR fra Alé.

 

Klubtur i 2025?

I bestyrelsen har vi tænkt på, at der godt kan laves en kortere (3-4 dage) klubtur i 2025. Vi tænker:  et motionsløb i Belgien eller Frankrig (f.eks. De 3 Balloner, som ligger omkring 1. juni) eller?? Men vi tænker også, at det kunne være en selvarrangeret tur til Harzen? Hallandsåsen?

Er der nogle, som har idéer og som kunne tænke sig at være med til at arrangere?  så kontakt Henning Jensen (formand@cmo.dk).

 

Mange hilsner fra bestyrelsen