Vintercup 2017/2018

Forside NyhederVintercup 2017/2018
20160429_135432

Vintercup 2017/2018

Comments off

Kære CMO medlemmer

Selv om vi ikke vil være ved det, så går landevejssæsonen på hæld.

Dette betyder som altid, at der så bare er andre aktiviteter at tage fat på. En af dem er den legendariske Vintercup, som nu varsler fristen for tilmelding.

Kort forklaring – til dem der ikke måtte vide det.

Vintercup er et par orienteringsløb, som afvikles over fem søndage november til marts. Mange kører på en MTB, men der kan både køres på crosscykel eller en vinterracer med kraftige dæk.

Det drejer sig om, at finde op til tolv poster og svare på et spørgsmål v/ hver post. Samlet er både tiden og evnen til at svare rigtigt vigtige elementer.

Det er ganske fornøjeligt og forbundet med en del taktik at deltage i Vintercup, hvilket mange CMO’ere, har gjort i flere år.

Skulle du være ny i Vintercup sammenhænge, så fortvivl ikke – der er gode muligheder for, at høste af andres erfaringer i klubben.

Prisen er som sidste år 600,- kr. pr. par, hvoraf de 100,- er depositum for startnumrene. Også i år har klubben dog valgt at støtte deltagelsen, hvert deltagende CMO-medlem kan få refunderet 150 kr. ved cuppens afslutning, hvis man lever op til følgende enkle krav:

–        Man er forpligtet til at stille op i CMO-tøj af den ene eller anden slags

–        Man er forpligtet til at stille op i mindst tre afdelinger. Vi kontrollerer ikke fremmøde, men vi tjekker, om man efter den sidste afdeling figurerer i det samlede klassement – det kræver nemlig, at man har deltaget i mindst tre afdelinger

–        Tilskuddet ydes naturligvis kun til CMO-medlemmer – et CMO-medlems eventuelle makker udefra må altså selv betale hele gildet.

Måske du allerede ved hvem din makker er, hvis ikke og du har lyst til at deltage, eller er blevet nysgerrig – så spørg bare løs i klubben eller på mailen her.

Tilmelding via dette link senest fredag d.14/10:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSefUSfgIOFz7JpS_PzW4rf8EiUfG1StB8JwSJ2S7LrkUyIhtQ/viewform?usp=sf_link

Betaling foregår v/ at indsætte 600,- på CMO konto’en reg.1551 – konto 4494296, mærket Vintercup og navn på deltager 1. Indbetaling skal gerne være på plads v/ tilmeldingsfristens udløb.

VinterCup 2017-18

1. afd. den 5.11. arrangeres af Morud IC 
2. afd. den 3.12. arrangeres af Sydbyens CK Kolding 
3. afd. den 7.1. arrangeres af Billund CM & MTB pigerene fra Billund 
4. afd. den 4.2. arrangeres af Fredericia CC 
5. afd. den 4.3. arrangeres af Kerteminde CK

Se regler for afvikling af Vintercup i vedhæftede og yderligere info på Vintercup hjemmesiden her.

De bedste cykelhilsner

Bestyrelsen