Nyhedsbrev oktober 2024

02-10-2024

Nyhedsbrev fra CMO, 2. oktober, 2024

Mørket er over os og vintersæsonen står for døren; men derfor behøver vi ikke at gå i stå.

Først skal vi lige have Sidste tur på racerensøndag d. 6. kl. 10 fra klubhuset. Ruten er som sædvanligt en ”omvendt onsdagsrute”. Efter turen er der suppe i klubhuset og vi vil gerne vide, hvor mange der kommer. Meld dig derfor til på Facebook-opslaget under ”træning”. Vi har allerede 3 suppevarmere; men hvis du vil vende brød i ovnen, skal du tilmelde eventet på hjemmesiden ligesom ved aftercykling. Suppevarmerne møder også kl. 10.

Du kan også lufte racercyklen ved årets sidste klubløb ”Alpetramp”, som køres søndag d. 20. oktober fra Brobyværk. Se opslag på Facebook/træning og Tilmelding på
https://www.sportstiming.dk/event/13378Hvis du stiller op i klubtøj, kan du sende kvittering for deltagelse til klubloeb@cmo.dk og derved få 150 point på kontoen.

På sidste generalforsamling blev der tilkendegivet stor interesse for, at vi skulle prøve at lave Vintergymnastik. Så det har vi gjort. Vi starter onsdag d. 23. oktober kl. 19 i Pigesalen på Phønix (den gamle Korsløkkeskole i Schacksgade). Og derefter hver onsdag frem til 26. marts. Se vedlagte beskrivelse fra instruktør Lisbet Scheel-Hincke.

Klubaftner skal vi også have og den første bliver torsdag d. 24/10 kl. 19. i klubhuset. Den kommer til at handle om, hvor vi vil bevæge os hen med vores cykelklub. Vi har bedt Jacob fra DGI om at give et oplæg og yderligere laver vi en Medlemsundersøgelse inden klubaftenen. Det burde kunne give en god diskussion. Klik på linket og lav din besvarelse inden 15. oktober.

Vi har reserveret 21. november til næste klubaften; men vi mangler en god idé til indholdet. Så kom endelig med forslag. Så kan vi stable arrangementet på benene i fællesskab.

Første afdeling af Vintercup arrangeres af CMO søndag d. 3. november med Jesper Madsen som tovholder. Se hans opslag om hjælpere på dagen på Facebook/Træning eller vedlagt som PDF her.

Så kan vi allerede nu meddele, at ordinær Generalforsamling afholdes torsdag d. 30. januar 2025 kl. 17:30 på Bolbro Skole (Stadionvej) i lokale K. Sæt kryds i kalenderen nu.

Klubturen til Mallorca havde 60 deltagere og var en stor succes. Bestyrelsen takker arrangørerne mange gange for god planlægning og takker også alle deltagerne for rigtigt godt humør. God planlægning kan gøre meget; men intet stikker ”Svineheld” (citat Søren Lind), og det havde vi så også med os i form af godt vejr hele ugen.

God vintersæson til alle fra Bestyrelsen