MTB træning i CMO

MTB hele året rundt

MTB -mørkemænd(vinter): Flere af klubbens medlemmer kører MTB, og i vinterhalvåret mødes de typisk tirsdag og torsdag ved klubben kl 17.30 til en 2 timers tur i skovene omkring Odense. – hold øje med “Træning” på Facebook.

Er du til Mountainbike og har lyst til at køre i klub under ordnede forhold, med et socialt tilsnit, så er CMO muligvis noget for dig. Vi har gang i de brede dæk hele året, hvilket betyder, at der også er gang i træningsturene i skoven, når det er de korte bukser der er fremme. Turene går som oftest til MTB sporene i og omkring Odense, som Hole Skov, Skt. Klemens området, Stige Ø og Langesø sporene.

Søndagstræning

Vi mødes kl 9 v/ klubhuset, hvorefter de fremmødte begiver sig ud på de brede dæk. Som oftest går turen til Langesø, da der her er de bedste MTB spor i Odense området. Typisk vil turen have en varighed på 2-3 timer.

MTB til Langesø

For dem der vil prøve kræfter med MTB på et veltilrettelagt spor, hvor der er mulighed for at blive udfordret på alle niveauer, så er Langesø sporet helt sikkert det rette sted. Når vi sætter kursen mod Langesø, kører vi med små omveje til Langesø. Normalt vil turen bestå af en tur på sydsporet og en tur på nordsporet, herefter retur. Turen tager ca 3 timer. Der er mulighed for at støde til på Langesøs parkeringsplads. Her skal du være klar til afgang kl. 9.45, så samler feltet fra Odense op.

Licens til Langesø sporet

For at køre i Langesø sporet kræves der en licens, som er personligt og skal sidde på cyklen, når der køres i sporet. Over 30 CMO’ere har pt. indløst licens til sæsonen 2017-2018. Prisen for en licens er kr. 500, når man køber den igennem klubben. CMO yder tilskud på kr. 150 pr. licens til medlemmer, hvilket betyder at egenbetalingen er kr. 350 pr. licens. Hvis du ønsker en licens, så tilmeld dig her. Indbetal kr. 350 på klubkontoen og send formanden en mail på formand@cmo.dk

MTB klubløb

Vi kører også klubløb på MTB, hvor CMO tilmelder og betaler startgebyret for medlemmer.