En lille video begået af Peter Boy

Sommertræning:  1.april – 1.oktober

Mandag kl. 17:30 – Tempodag (kl 18:00 efter 1. maj)

Fra april til september er mandag “tempo-dag”, hvor du har mulighed for at teste dine tempo- og spurtevner. Vi kører på en fast rute og i to grupper med forskellig hastighed.

Onsdag kl. 17:30 – Racing day (kl 18:00 efter 1. maj)

Fra april til oktober er onsdag “racing day”, hvor der i 5 grupper køres på en kuperet rute mod Vissenbjerg, Tommerup og Brændekilde.

 

Fredag kl. 9:00 – Kørsel for de morgenduelige

Hvis du kan komme tidligt nok ud af fjerene – og har tid. Så er der mulighed for at cykle en tur fredag morgen. Efter turen er der madpakkespisning i klubhuset.

Fredag kl. 15.00 – Den uformelle fredagstur

Kom du ikke ud af fjerene tidligt nok til at køre med fredag morgen eller fik du ikke nok fredag morgen. Så er der også mulighed for at cykle en tur fredag eftermiddag. Turen lægges efter vind og vejr – og hvem som dukker op.

Søndag kl. 9.00 – Tour day

Søndag er tour dag, hvor der køres en eller flere sociale fællesture. Turene er som regel omkring de 100 km., men der mulighed korte ruten, hvis man ikke har benene.

 

 

I vinterhalvåret (oktober-marts) er der ingen planlagte ture, men almindeligvis møder der en mindre flok op kl. 9 for at køre en god tur i skoven på MTB.

Vintertræning: (fra ca. 1. oktober til 1.april)

Onsdag:“Mørkemænd-landevej”:kl 18:00 fra klubben (kl 18:10 fra Pårup Kirke. ) 4-5 runder af ca 10km på landevej. HUSK lange skærme i vådt føre.

Tirsdag og Torsdag: MTB kl 17:30 fra klubben på MTBspor / stier. ca 2 timer.

Søndag kl 9:00 fra klubben : MTB og gravel.

Lørdag/søndag: landevej ( efter vejr og vind) – se fb “træning”.

Al træning har afgang fra klubhuset i Munke Mose.

Cykelbane: mandag 17:30, torsdag: 19:00.